tisdag 15 november 2011

Biblioteket + asbest = sant

Mer än halva universitetsbiblioteket är som ni redan vet stängt på grund av asbestsanering. Igår fick jag syn på tre män i vita skyddsdräkter och var bara tvungen att ta ett kort.


Just nu sitter jag i en öppen del av biblioteket, del J, (som antagligen redan har sanerats, eller aldrig varit i behov av det). Denna del ser ut såhär:


3 kommentarer:

  1. Hum, killen till vänster har ju full mundering på sig, han i mitten har ingen luva och han till höger ser ju ut som att han inte ens har masken på sig. Hur hälsofarligt är asbest egentligen?
    Hoppas de går bra med statten!

    SvaraRadera
  2. Hej hopp! Martin uppmärksammade också att de var lite slappa med skyddsmunderingen. Kanske är de typ färdiga i det området..? Jaja, så länge jag inte får gift i mej.
    Statten går framåt. Satt till strax innan 17 och har kommit en bra bit påväg. Målet för imorgon är att hinna kolla på övningsuppgifterna innan själva övningen. Detta mål är dock alldeles för optimistiskt.

    SvaraRadera
  3. Biblioteket ser häftigt ut! Intressant att du måste ha en speciell genomskinlig väska med dig ;) Jag längtar tills vårt bibliotek öppnar, då kanske det blir lite lättare att plugga. Och kämpa på med statistiken, till slut kommer du förstå något, det känns bara så jäkla tungt på vägen...

    SvaraRadera